Múlt heti bevetések

2020-01-29 08:52:31

Múlt héten a Délegyházi és a Biatorbágyi ÖTE vonulásáról kaptunk hírt.

Kigyulladt egy melléképület Dunaharasztiban

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület kedden délelőtt Dunaharasztiban, a Dankó Pista utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a lángok a családi házat is veszélyeztették. A tüzet délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az ingatlant.

Fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTTP

Illegális szemétégetés Biatorbágyon

Január 20-án este kapott riasztást a Biatorbágy ÖTE az Ürgehegyi Kadarka utcába. A helyszínre kilenc fővel elsőként érkezve megkezdték a felderítést. Egy zártkerti ingatlanban illegális szemétégetés zajlott, mely nemcsak hogy tilos, de veszélyes is. Mivel az ingatlanba az ott tartózkodó nem engedte be az önkénteseket, és még a kutyát sem volt hajlandó megkötni, a tűz körülhatárolását és oltását a szomszéd telekről kezdték meg egy D és egy C sugárral.

A helyszínre érkező rendőrség segítségével végül az önkéntes tűzoltók bejutottak az ingatlanba és a tüzet a törökbálinti egységgel lefeketítették, majd eloltották.

Fotó / beszámoló: Biatorbágy ÖTE / Facebook