Hírek


Járványügyi intézkedések – helytállnak az önkéntesek

2020-03-30 13:43:53

Az önkéntes tűzoltók országszerte egyre több helyen kapcsolódnak be a koronavírus-járvány elleni intézkedésekbe. Megyénkben is önkéntes tűzoltók segíti a megelőzési munkálatokat.

Segítségnyújtás Szentendre lakóinak

A szentendrei önkéntes tűzoltók is részt vesznek a rendkívüli helyzetben Szentendre város lakóinak segítségnyújtásában. A múlt héten a városi rendészet munkatársaival közösen idősek részére szállítottak ki ebédet, hogy ezzel is segítsenek nekik a megfertőződés elkerülésében.

Fotó: Szentendre ÖTE / Facebook

 

Gyűjtés Pilisvörösváron

A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület márc. 27-én adta át a helyi mentőállomásnak azokat az eszközöket (mosógépet, szárítógépet, hűtőt), amelyet a mentősök munkájának megkönnyítésére gyűjtöttek. A munkájukat cégek és magánszemélyek is segítették.

Fotó: Pilisvörösvár ÖTE / Facebook

 

Fertőtlenítés Biatorbágyon

A biatorbágyi önkéntes tűzoltók az önkormányzat kérésére márc. 27-én hajnalban fertőtlenítették a forgalmasabb közterületeket: buszmegállókat, posta, gyógyszertár, ABC bejáratokat, a pályaudvar környékét. Terveik szerint a fertőtlenítést naponta megismételik.

Fotó: Biatorbágy ÖTE / Facebook

 

Fertőtlenítés Fóton

A Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó Egyesület március 27-én Fóton az összes tömegközlekedési megállóhelyet, buszmegállókat, vasútállomásokat, egyes közparkokat, utca bútorokat fertőtlenítő oldattal fertőtlenítették. Tervezik, hogy ezt rendszeres időközönként megismétlik.

Fotó: Fóti Aqua ÖTE / Facebook

Vissza