Megható levelet kapott a Szentendrei ÖTE

2021-04-27 13:09:41

Megható levelet kapott egy pomázi családtól a Szentendrei Önkéntes Tűzoltóság. A tűzoltók a gyors segítségnyújtásnak köszönhetően időben kiértek és eloltották a tüzet, így meg tudták menteni a családi házat.

"Kedves Szentendrei Tűzoltók,

Szeretnénk köszönetet mondani Önöknek, hogy megmentették az otthonunkat!

Annyira távolinak éreztük magunktól az ilyen eseményeket, amíg meg nem történt velünk is. Visszarántott minket a földre és arra késztet, hogy átgondoljuk mi is az igazi érték az életben. Az elsődleges, hogy a családunk minden tagja sérülés nélkül úszta meg ezt az esetet. A következő pedig, hogy az otthonunk megmenekült, és ezt Önöknek köszönhetjük. Fantasztikus, amit véghez vittek, hogy ilyen gyorsan a segítségünkre siettek, és eloltották a tüzet, mielőtt az teljesen felemésztette volna az otthonunkat. Fantasztikus érzés, hogy biztonságban érezhettük/érezhetjük magunkat, hogy van kire számítani a bajban. És követendő példa mindenki számára az a hivatástudat is, ahogy végzik a munkájukat. Bárcsak mindenki így dolgozna. Sok ilyen emberre lenne szüksége ennek a világnak!

Még egyszer nagyon köszönjük, jó egészséget és minden jót kívánunk Önöknek!

Demján Lehel, Demján-Szuromi Veronika, Demján Flóra, Demján Zsófi, Leila kutyus"

- olvasható a levél a Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesületének Facebook oldalán.