Hírek


Bevetések Pest megyében a múlt héten

2018-12-18 15:12:36

A múlt héten a pomázi önkormányzati, valamint a leányfalui, a visegrádi és a tápiógyörgyei önkéntes tűzoltók vonultak bevetéshez a megyénkben.

Kigyulladt egy lakókocsi Pomázon

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakókocsi dec. 10-én a kora délutáni órákban Pomázon, a Szüret közben. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt a lakókocsi környezetére is, személyi sérülés nem történt. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd hűtötték vissza a fém alkatrészeket.

Fotó: PMKI Szentendre HTP

 

Kigyulladt egy családi ház Pócsmegyeren

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres családi ház dec. 11-én este Pócsmegyeren, a Tabán utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület több mint a fele égett, a tűz a szomszédos épületeket veszélyeztette, személyi sérülés nem történt. A szentendrei és a fővárosi hivatásos valamint a leányfalui önkéntes tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését. A tűzoltást követően az egységek az épületet átszellőztették, átvizsgálták.

Fotó: PMKI Szentendre HTP

 

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy autó Tahitótfaluban

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy személygépkocsi kedden reggel Tahitótfaluban, a Visegrádi úton. Az ütközés következtében az oszlop eltört, veszélyesen megdőlt, személyi sérülés nem történt. A szentendrei hivatásos és a visegrádi önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.

Fotó: PMKI Szentendre HTP

 

Két autó borult árokba Tápiógyörgyén

Személygépkocsik ütköztek össze pénteken délelőtt Tápiógyörgyén, a Táncsics Mihály és a Gagarin utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott, személyi sérülés nem történt. A Tápiógyörgye ÖTE tűzoltói és a nagykátai hivatásosok áramtalanították és átvizsgálták, majd az árokból kivontatták a járműveket.

fotó: Nagykáta HTP

 

Vissza