Hírek


Múlt heti beavatkozások

2022-01-19 08:26:58

A múlt héten a megyei önkéntes tűzoltók számos helyen avatkoztak be: összefoglaló.

Menetrend szerint közlekedő autóbusz hátuljába rohant egy személykocsi tegnap kora délután Pátyon, a Rákóczi utcában. Az autó egyedül utazó sofőrje ki tudott szállni a kocsiból, könnyebben megsérült, a buszon harminc ember ült, senkinek nem esett baja. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Szombaton a zsámbéki önkéntes tűzoltók először Perbálra, egy kéménytűzhöz vonult ki, ahol kitakarították a kéményt, majd nem sokkal később szintén Perbálra kaptak riasztást bejelzett szén-monoxid vészjelző miatt. A lakás kiszellőztették, személyi sérülés szerencsére nem történt.

Pénteken kapta a riasztást a Gyömrői Önkéntes Tűzoltó Egyesület: Gyömrőn a Gróf Pállfy utcában egy családi ház erkélyén személy elesett, mentősök a lejuttatáshoz segítséget kérnek. A kiérkező egységek a helyszínen megállapították, hogy a sérültet csak létraszer segítségével lehet biztonságosan lehozni. A személyt a mentősöknek átadták, akik kórházba szállították.

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi vasárnap késő este a Kiskunlacházát és Bugyit összekötő út 8-as kilométerszelvényénél. A ráckevei önkormányzati és a délegyházi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. Az érintett útszakaszt lezárták. A balesetben két ember könnyebb, egy ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Két gépkocsi ütközött össze az 1-es főút 9-es kilométerszelvényénél, Budaörs térségében vasárnap délután. A budaörsi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, a helyszínelést követően pedig megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Vissza