Beavatkozások a múlt héten

2022-07-25 09:13:17

Több önkéntes tűzoltó egyesület beavatkozásáról is beszámolunk hírünkben.

Az erdő aljnövényzete és vágástéri hulladék gyulladt ki két helyen, körülbelül tizenöt hektáron a Pest megyei Pilisszentlászló határában. A lángokat, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, a fővárosi, a szentendrei hivatásos, továbbá a sülysápi, a szentendrei, a szigetmonostori, a leányfalui, a visegrádi és a fóti Aqua egyesület önkéntes tűzoltói oltják. (fotó: Szentendre ÖTE)

Kigyulladt a tarló és egy búzatábla négy hektáron Kiskunlacháza külterületén, Bankháza településrészen, az 5203-as út közelében csütörtökön délután. A tűz egy melléképületre is átterjedt. A lángokat szigetszentmiklósi és a dabasi hivatásos, a ráckevei önkormányzati, valamint a délegyházi és a dömsödi önkéntes tűzoltók fojtották el.

2022.07.20-án délután kigyulladt az aljnövényzet Dóramajorban, ami tovább terjedt a fák közé is. A leégett terület nagysága közel két hektár. A tüzet a monori és a fővárosi hivatásosok, gyömrői és üllői önkéntesek oltották. (fotó: Üllő ÖTE)